Tel: 013 5774204 [email protected]

Historie

Stratenmakersbedrijf
Gebroeders Vos B.V.

Postadres:
CostermanBoodstraat 4
5051 WC Goirle

Bezoekadres:
Einsteinstraat 4a
5051 DR Goirle

Telefoon: 013 – 5774204
Mobiel: 06 – 22185322

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
8:00 tot 17:00

Home / Over ons

Historie

Stratenmakersbedrijf Gebroeders Vos B.V. vindt zijn oorsprong ver terug in 1970. De toenmalige eigenaar de heer Vos is destijds gestart als zelfstandige met het uitvoeren van stratenmakers werkzaamheden. Het bedrijf is langzaamaan gegroeid en had ten tijde van de overname in 2002 door John en Esther Timmermans 6 vakmensen in dienst. John is van huis uit hovenier en was natuurlijk al volop in aanraking geweest met bestratingen. Sindsdien heeft hij het dienstenpakket verbreed vanuit bestratingen, rioleringen en grondwerken naar tevens de aanleg- en onderhoud van tuinen. John heeft altijd al de ambitie gehad om voor zichzelf te beginnen maar wist toen niet precies hoe en wat. Toen deze kans voorbij kwam, heeft hij die met beide handen aangepakt.

John wordt sinds het begin bijgestaan door zijn vrouw Esther. Esther was van huis uit bejaardenverzorgster maar heeft zich al snel de boekhouding eigen gemaakt. Zij verzorgt de volledige administratieve ondersteuning en is de steun en toeverlaat voor John. Samen hebben zij al die jaren hard gewerkt en de bekendheid van Gebr. Vos verder uitgebouwd tot de verre omstreken rondom de thuisbasis Goirle.

Sinds heel wat jaren is Gebr. Vos gevestigd in de bouwhal aan de Beeksedijk. In 2015 hebben we besloten een vaste werkvoorbereider aan te nemen omdat tegenwoordig voor vele projecten de administratieve eisen sterk zijn verhoogd. Dan is het beter om iemand aan te nemen die hierin is gespecialiseerd zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Door deze uitbreiding hebben we ook in 2015 besloten een nieuwe kantoorunit te laten bouwen op ons terrein aan de Beeksedijk. Zo zitten we nog dichter bij ons team van vakkundige stratenmakers zodat we kunnen blijven werken aan de continue verbetering van onze dienstverlening.

Loading...