Tel: 013 5774204 [email protected]

Ons bedrijf

Stratenmakersbedrijf
Gebroeders Vos B.V.

Postadres:
CostermanBoodstraat 4
5051 WC Goirle

Bezoekadres:
Einsteinstraat 4a
5051 DR Goirle

Telefoon: 013 – 5774204
Mobiel: 06 – 22185322

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
8:00 tot 17:00

Home / Over ons

Ons bedrijf

Wij hebben een persoonlijke en flexibele service hoog in het vaandel staan. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en denken voortdurend met u mee om uw wensen op een zo efficiënt mogelijke manier te realiseren. Tevreden klanten is voor ons het allerbelangrijkste. Het venijn zit in het staartje zoals ze zeggen en dat is juist waarin wij ons onderscheiden. Ook de laatste steen moet mooi afgewerkt zijn en wij gaan door totdat alles naar uw tevredenheid is gerealiseerd.

Dus als u op zoek bent naar het totaalpakket van straatwerk, hovenierswerk en grondwerk en het belangrijk vindt dat uw wensen tot in de puntjes geregeld worden, dan bent u bij Gebr Vos aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om u zelf te laten ervaren hoe wij u van dienst kunnen zijn..

Onze klanten

Wij zijn er trots op dat wij reeds voor vele klanten in Goirle en omstreken de straat- en hovenierswerkzaamheden hebben mogen verrichten. Het mooie van ons werk is dat wij iets totaal nieuws creëren, of iets ouds weer herstellen alsof het nieuw is. Dat is dankbaar werk waar wij trots op zijn. Wij zijn nog trotser op de vele tevreden klanten die wij de afgelopen decennia hebben mogen helpen als stratenmaker en hovenier. Ons werkgebied is naast Goirle ook in alle omringende gemeenten zoals Tilburg, Hilvarenbeek, Gilze-Rijen, Oisterwijk, Alphen-Chaam en Baarle Nassau. Ook daarbuiten zijn wij graag van de partij om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu een kleiner project betreft bij een particulier, of een zeer groot project voor een gemeente of bedrijventerrein, wij zijn van alle markten thuis en weten als geen ander straatwerk, hovenierswerk en grondwerk en riolering als totaalproject uit te voeren waarbij de tevredenheid van onze klant altijd voorop staat. Wij hopen ook u als klant te mogen verblijden met onze uitmuntende service.

 

Onze diensten

Straatwerk

Straatwerk is een vak met vele facetten. Wegen, fietspaden, trottoirs, tuinpaden, parkeerterreinen, schoolpleinen en ga zo maar door; waar je ook bent er is bijna altijd wel een object in de beurt waar wij als stratenmaker vakkundig werk hebben geleverd om u veilig en efficiënt van A naar B te laten gaan. Wij zijn stratenmaker in hart en nieren. Wij hebben passie voor ons vak en zijn er trots op om elke dag weer een mooi stukje straatwerk op te leveren waardoor u weer uw pad kunt vervolgen. Straatwerk is ook een vak dat je moet overlaten aan echte vakmensen. Onze gediplomeerde stratenmakers kennen dit ambacht als geen ander en dragen zorg voor een zorgvuldige uitvoering van al ons straatwerk. Welkom in onze wereld. Wij staan u graag te woord om de beste oplossing te vinden voor uw vraagstuk.

Hovenierswerk

Van het slopen van uw oude tuin tot het aanleggen van een nieuwe tuin; wij dragen zorgen voor het gehele aanlegproces. John Timmermans is van huis uit hovenier en sinds hij de zaak in 2002 heeft overgenomen, is hovenierswerk een vast onderdeel geworden van het dienstenpakket van Gebr. Vos. Vaak gaat hovenierswerk hand in hand met straatwerk en daarom hebben wij ons erop toegelegd om beide expertises in huis te hebben. Of het nu gaat om een kleine achtertuin of een grote villatuin, en of het nu gaat om aanleg, renovatie of onderhoud van zowel het grijs en groen rondom uw pand, wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw hovenierswerk tot volle tevredenheid uit te voeren.

Grondwerk en riolering

Alvorens er een tuin aangelegd kan worden of voordat een oppervlakte bestraat kan worden, is er vaak een hoop grondwerk voor nodig. Wij hebben de beschikking over alle benodigde machines en apparaten om alle voorkomende werkzaamheden voor u te verrichten om tot een mooi resultaat te kunnen komen.

 

Onze certificaten

Om onze kwaliteit te waarborgen en hoog te houden streven wij ernaar om alle voorkomende certificaten die in ons vakgebied van toepassing zijn, te behalen. Hiermee heeft u als klant de garantie dat wij altijd werken volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen.

VCA 28-8-2018SEB

Loading...