Tel: 013 5774204 [email protected]

Gemeenten

Stratenmakersbedrijf
Gebroeders Vos B.V.

Postadres:
CostermanBoodstraat 4
5051 WC Goirle

Bezoekadres:
Einsteinstraat 4a
5051 DR Goirle

Telefoon: 013 – 5774204
Mobiel: 06 – 22185322

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
8:00 tot 17:00

HomeOnze klantenGemeenten

Gemeenten

Gebr. Vos werkt veelal voor gemeenten. Wij zijn een vaste partner voor vele gemeenten in Goirle en omstreken, zoals onder andere ook Tilburg, Hilvarenbeek, Gilze-Rijen, Oisterwijk, Alphen-Chaam en Baarle-Nassau. Door onze schaalbaarheid en flexibiliteit zijn wij voor vele gemeenten de vaste sparringpartner op het gebied van bestratingen. Met ons team realiseren wij dagelijks professioneel straatwerk. Onze ervaring, kennis en ons materiaal stelt ons in staat grote en minder grote projecten uit te voeren. Speciaal voor gemeenten is het hebben van een vaste onderhoudspartner op het gebied van bestratingen en straatwerk onderhoud belangrijk. Wij zijn de juiste partner op dit gebied.

Veiligheid voorop! Juist voor het vak van stratenmaker is veiligheid belangrijk. Zo is het werk vrij intensief en kan een slechte werkhouding of een slechte omgang met machines lijden tot gevaarlijke werksituaties. Daarom werken wij altijd volgens de VCA regels.

Communicatie met bewoners vinden wij cruciaal. Straatwerkzaamheden zullen altijd overlast geven en wij begrijpen als geen ander hoe dat voelt en hoe we de omwonenden het zo geriefelijk mogelijk kunnen maken tijdens onze werkzaamheden.

Loading...