Tel: 013 5774204 [email protected]

Tuin renoveren

Stratenmakersbedrijf
Gebroeders Vos B.V.

Postadres:
CostermanBoodstraat 4
5051 WC Goirle

Bezoekadres:
Einsteinstraat 4a
5051 DR Goirle

Telefoon: 013 – 5774204
Mobiel: 06 – 22185322

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
8:00 tot 17:00

HomeDiensten / Tuin Renoveren

Tuin Renoveren

Een tuin is gemiddeld eens per 10 jaar toe aan een grondige opknapbeurt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. De tuin sluit bijvoorbeeld niet meer aan bij uw wensen door een verbouwing of de tuin is verwaarloosd geraakt. Een tuinrenovatie is een flinke klus met onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Onkruid verwijderen
  • Bomen en struiken snoeien
  • Planten en bomen verwijderen of verplaatsen
  • Grond af- en aanvoeren
  • Straatwerk en schuttingen herstellen

Het grote voordeel van tuinrenovatie is dat de basis van uw tuin grotendeels bewaard blijft. Als hovenier kijken we naar welke planten verplaatst moeten worden en waar er gesnoeid moet worden. Als stratenmaker kijken we ook of bestaand straatwerk hergebruikt kan worden. Uw tuin wordt dus grondig en vakkundig opgeknapt door zowel een stratenmaker als hovenier, zonder dat u alles opnieuw moet aanschaffen. Het laten renoveren van uw tuin is hierdoor aantrekkelijk voor uw portemonnee.

Door tuinrenovatie heeft uw tuin direct een mooie volwassen uitstraling. Door het hergebruik van bestaande planten, struiken en bomen hoeft u namelijk niet te wachten op een groene tuin. Het renoveren van uw tuin geeft resultaat waar u meteen van kunt genieten. Wij komen graag bij u langs om samen met u te bepalen hoe wij als hovenier en stratenmaker u op een zo efficiënt mogelijke manier uw tuin weer die uitstraling kunnen geven die past bij uw huidige wensen.

Loading...