Tel: 013 5774204 [email protected]

Onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen

Stratenmakersbedrijf
Gebroeders Vos B.V.

Postadres:
CostermanBoodstraat 4
5051 WC Goirle

Bezoekadres:
Einsteinstraat 4a
5051 DR Goirle

Telefoon: 013 – 5774204
Mobiel: 06 – 22185322

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
8:00 tot 17:00

HomeDiensten / Onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen

Onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen

Onderhoud van het groen vraagt om een specialistische aanpak. Hiervoor bent u bij Gebr. Vos aan het juiste adres. Wij onderhouden o.a. particuliere tuinen, bedrijfstuinen en gemeentelijke groenvoorzieningen.

Alle facetten die kunnen voorkomen binnen het onderhoud van uw tuin of groenvoorziening vallen binnen ons dienstenpakket. Denkt u aan maaiwerk van gazons, snoeiwerkzaamheden van bomen en struiken, het wieden van onkruid en onkruidbestrijding, bemesting van gazons en borders, scheren van hagen, verwijderen van bladeren en ander ongewenste vervuiling, het schoonmaken van bestratingen, en ga zo maar door.

Het onderhoud van uw tuin kan op een aantal manieren uitgevoerd worden: op basis van nacalculatie, op offertebasis, een eenmalig onderhoud zoals een voorjaar- of winterbeurt en een vast onderhoudscontract. Als u kiest voor een onderhoudscontract betekent dit dat wij in overleg met u een passend onderhoudscontract opstellen waarin wij alle disciplines opnemen die door ons uitgevoerd dienen te worden. De looptijd van een onderhoudscontract kan verschillend zijn en varieert, afhankelijk van uw wens, doorgaans van 1 tot 5 jaar. Betaling van een onderhoudscontract geschied maandelijks of conform een andere afspraak.

Naast ons uitgebreide particuliere pakket leveren wij onze diensten ook aan bedrijven en overheden. De groenvoorzieningen en bestratingen rondom bedrijfspanden zijn immers het visitekaartje van het bedrijf. Zodoende levert Gebr. Vos onderhoudsdiensten op maat om elk bedrijfspand steeds weer de juiste uitstraling te geven!

Loading...